|

İşte Davutoğlu'nun yeni çalışma ofisi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İzmir'deki yeni çalışma ofisinin yeri belli oldu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki eski Paşa Konağı binası olan ve en son Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü olarak kullanılan bina, Başbakanlık'a devredildi.

Yeni Şafak
11:08 - 3/04/2015 Cuma
Güncelleme: 11:15 - 3/04/2015 Cuma
Diğer

İstanbul'da yer alan Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden sonraİzmir'de de Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin Mithatpaşa'da olacağı belirtildi. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki eski Paşa Konağı binası olan ve en son Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü olarak kullanılan bina, Başbakanlık'a devredildi.



Davutoğlu söz vermişti


Başbakan Ahmet Davutoğlu, 31 Ocak'ta gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Kongresi'nde 'Başbakanlığın Ankara dışında tek ofisi İstanbul'da var. Seçimden sonra bir ofis de İzmir'e açacağız. Bunu yapış sebebimiz şu: Güzel İzmir'imiz bu yerel yönetimlerden dolayı çok çekti. Ben ayda birkaç günümü İzmir'de geçireceğim.'açıklamasında bulunmuştu.




Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü olarak kullanılan bina, Başbakanlık'a devredildi. İZZET KAYA 2015-04-03T11:13:39.6570291+03:00 Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü olarak kullanılan bina, Başbakanlık'a devredildi.



Çalışmalar hızlandırıldı


Başbakan Davutoğlu'nun açıklamasına göre seçimlerden sonra açılması planlanan ofis, parti kurmayları ve İzmir milletvekillerinin 'seçimlerden önce açabilirsek partiye daha çok faydası olur'görüşünden sonra çalışmalar hızlandırıldı. Bunun üzerine Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü binayı boşaltarak Çiğli'de bulunan ana kampüse taşındı.Haber7'de yer alan habere göre, Mithatpaşa'daki tarihi binayla ilgili hummalı çalışmanın önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.



Daha önce Ege Ordusu ve İzmir'deki NATO birlikleri komutanlarının lojman olarak da kullanılan bina, denize sıfır konumumda bulunuyor.



#Davutoğlu'nun yeni çalışma ofisi
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#AK Parti Genel Başkanı
#Mustafa Kemal Sahil Bulvarı
#Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü
9 yıl önce