|

İYİ Parti'den alternatif aday sinyali: Yoksa bir beş sene daha ah vah ederiz

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını belirleyemediği 12. toplantısı sonrası İYİ Parti GİK Üyesi Tamer Kayaalp'tan üçüncü aday çıkışı geldi. Kayaalp yaptığı paylaşımda, "Seçmeni Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasına sıkıştırmamak için 3. aday şart oldu. 2. tura çıkan seçimi kazanır. Yoksa bir 5 sene daha ah vah eder gezeriz." ifadelerini kullandı.

01:33 - 3/03/2023 пятница
Güncelleme: 01:37 - 3/03/2023 пятница
Yeni Şafak
İYİ Parti GİK Üyesi Tamer Kayaalp
İYİ Parti GİK Üyesi Tamer Kayaalp

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bugün 12'nci kez toplanan Altılı Masa'dan yine aday çıkmadı. Muhalefet partileri, pazartesi günü yeniden görüşmeye karar verdi.

Masadaki anlaşmazlığın nedeninin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmaması olduğu iddia edildi.

CHP'li isimler toplantıdan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yönelik Twitter'dan paylaşımlar yaptı. İYİ Parti GİK Üyesi Tamer Kayaalp ise Kılıçdaroğlu'nu aday olarak istemediklerinin sinyalini verdi.

"Ah vah ederiz"

İYİ Parti GİK Üyesi Tamer Kayaalp yaptığı paylaşımda, "Seçmeni Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasına sıkıştırmamak için 3. aday şart oldu. 2. tura çıkan seçimi kazanır. Yoksa bir 5 sene daha ah vah eder gezeriz." ifadelerini kullandı.


#Altılı Masa
#İYİ Parti
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Tamer Kayaalp
1 год назад