|

İzmir sular altında Soyer'in gündemi Boğaziçi: Eylemcilere destek çıktı

Her yağmur yağışı sonrası sular altında kalan İzmir’de, halkın çözüm beklediği Belediye Başkanı Tunç Soyer, gündemine Boğaziçi eylemlerini aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Soyer, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun haklı taleplerini barışçıl yollarla gösterenlere yönelik baskı ve şiddet asla kabul edilemez” diyerek eylemcilere destek çıktı.

16:54 - 4/02/2021 Perşembe
Güncelleme: 17:09 - 4/02/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Tunç Soyer
Tunç Soyer

Her yağmur yağışı sonrası kaosun oluştuğu ve yıllardır CHP’li belediye başkanlarının çözüm üretmediği İzmir, geçtiğimiz günlerde bir kez daha yağışların ardından sular altında kalmıştı.


İzmirliler altyapı sorununa çözüm bekliyor

Altyapı yetersizliği nedeniyle meydana gelen su baskınlarına çözüm üretilmezken, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, tüm bunları bir kenara bırakıp provokatif olayların sergilendiği ve sokak gösterilerine dönüştürülmeye çalışılan Boğaziçi eylemlerine destek çıktı.


"Barışçıl eylemlere baskı kabul edilemez"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Soyer,
“Boğaziçi Üniversitesi, akademik kadrosu ve öğrencileri ülkemizin göz bebeği, tüm akademik kurumlarımız gibi geleceğimizi aydınlatacak en önemli bilim yuvalarından biridir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun haklı taleplerini barışçıl yollarla gösteren öğrencilere yönelik baskı ve şiddet asla kabul edilemez”
diyerek eylemcilere destek çıktı.



#chp
#izmir
#tunç soyer
#boğaziçi
#eylem
#destek
3 yıl önce