|

Kaçırılmamış kendi isteğiyle evi terk etmiş

İzmir’de Karabağlar ilçesinde evinden kaçırıldığı ileri sürülen 16 yaşındaki A.N.S.’nin kendi isteğiyle evinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
04:00 - 5/12/2016 lundi
Güncelleme: 23:41 - 4/12/2016 dimanche
Yeni Şafak

İzmir'de polisi alarma geçiren bir genç kızın yatağından kaçırıldığı iddiası asılsız çıktı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Karabağlar ilçesinde 16 yaşındaki A.N.S.'nin uyuşturucu çetesi tarafından evinden kaçırıldığı” iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Olayla ilgili yürüttükleri soruşturmada kızın daha önce 3 kez evden kaçtığı ve her defasında bulunarak ailesine teslim edildiği bilgisini aktaran Aşkın, “kaçırılma” şeklinde basına yansıyan olayda da A.N.S'nin planlı şekilde evden kaçtığını belirlediklerini söyledi.







A.N.S'nin ablasının kimliğini kullanarak otogardan bilet aldığını, İstanbul'da yaşayan arkadaşı A.O.Y'nin yanına gittiğini tespit ettiklerini ifade eden Aşkın, sağlanan irtibat sonrası A.O.Y'nin genç kızı Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdüğünü, her ikisinin de ifadelerine başvurulduğunu kaydetti. Aşkın, vücudunda darp, cebir ve kesik gibi bir iz bulunmadığına dair sağlık raporu alınan A.N.S'nin, iddialarda olduğu gibi “zorla kaçırıldığına ilişkin bulguya rastlanılmadığını, genç kızın ifadesinde, yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kaçtığını fakat babasına “kaçırıldım” mesajı attığını itiraf ettiğini belirtti. Aşkın, kızın en kısa sürede İzmir'e getirilerek ailesine teslim edileceğini belirtti.

#İzmir
#Karabağlar
il y a 7 ans