|

Kadıköy’de bıçaklı dehşet

İstanbul Kadıköy’de ceşitli asayiş suçlarından kaydı olan ve hırsızlıktan aranan cezaevi firarisi Ali Kardaş (30) bıçakla dehşet saçtı.

Haber Merkezi
04:01 - 23/10/2018 Salı
Güncelleme: 00:50 - 23/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Bıçaklı saldırıda 11 kişi yaralandı
Bıçaklı saldırıda 11 kişi yaralandı

Saldırgan, önüne gelen kişileri rast gele bıçaklaması sonucu 2’si ağır 11 kişi yaraladı. Olay dün saat 19.00 sıralarında Sahrayı Cedid Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Kardaş cadde üzerinde bulunan kasap dükkanına gelerek içeride müşteri olarak bulunan bir kadını bıçakladı. Kasap dükkânında bulunan iki kişinin müdahale etmek istemesi üzerine onları da bıçaklayarak dışarı çıkan Kardaş, ardından yoldan geçen kişileri rast gele bıçaklamaya başladı.

HUSUMET İDDİASI

Kasap dükkanında 1’i kadın 3, yoldan geçen 8 kişi olmak üzere 11 kişiyi bıçaklayarak kaçan saldırgan ayağı kırık halde yakalandı.Gözaltına alınan saldırgan tedavi altına alındı. Tehdit suçlarından 6 ayrı sabıkası bulunduğu tespit edilen Kardaş’ın, polislere, daha önce olayın başladığı kasap dükkanında çalıştığını, buradaki kişilerin kendisini uyuşturucuya alıştırdıklarını ve bundan dolayı aralarında husumet olduğunu ileri sürdü.

#Kadıköy
#İstanbul
#bıçaklı saldırı
6 yıl önce