|

Kağıthane yeni yılı açılışlarla karşıladı

İlçeyi yeni hizmetlerle tanıştıran Kağıthane Belediyesi, İstanbul’da metrekareye en fazla park düşen ilçe sıralamasında ilk sırada yer almanın da gururunu yaşıyor. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşların kültür, sanat, spor ve sosyal hayatının gelişmesi için her birimiyle çalışıyor.

Yeni Şafak ve
08:00 - 15/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:26 - 15/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Belediye Başkanı Fazlı Kılıç
Belediye Başkanı Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediyesi, ilçeye kazandırdığı kültür merkezleri, spor kompleksleri, yaşam beceri atölyeleri, çocuk parkları ve prestij caddeleriyle, ilçe halkına en güzel yeni yıl hediyesini verdi.

Göreve geldiği günden bu yana, ilçeyi daima ileriye taşıyan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yönetimindeki Kağıthane Belediyesi, vatandaşların kültür, sanat, spor ve sosyal hayat alanında gelişmesi için her birimiyle çalışıyor. Belediye, yaptığı çalışmalarla ilçeye yeni kültür merkezleri, spor kompleksleri, yaşam beceri atölyeleri, parklar ve prestij caddeler kazandırdı.


Kağıthanelilere daha önce Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nde hizmet veren belediye, Sultan Selim Kültür Merkezi, Hamidiye Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu, Hürriyet, Seyrantepe, Gürsel, Güzeldere Mahalle Konakları ve Harmantepe, Şirintepe, Çeliktepe, Ortabayır yaşam beceri atölyelerini vatandaşın hizmetine sundu.

YEŞİL ALAN ŞAMPİYONU

İstanbul’da metre kareye en fazla park düşen ilçe sıralamasında ilk sırada yer alan Kağıthane’de yaşayan aileler, yeşil alan ve doğanın tadını çıkarıyor. Mahallelere adeta nefes aldıran parklar, 24 saat güvenlik kameralarıyla takip ediliyor. Parklar bu sayede özellikle çocuklar için ev ve okulların ardından üçüncü güvenli alanlar arasında yer alıyor.


ÇOCUKLAR BİLİMLE İÇ İÇE

İlçede sayısı 7’ye çıkarılan yaşam beceri atölyeleri çocukların bilimle iç içe büyümesine imkan sağlıyor. Kağıthane Belediyesi, Dünya Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen ‘Yılın Enleri Ödül Töreni’nde’ eğitim alanında Türkiye’de ilklerden olan ‘Yaşam Beceri Atölyeleri’ ile ödüle layık görüldü.

ECDAT YADİGARINA SAHİP ÇIKILIYOR

Tarihi ve kültürüyle yaşayan şehir Kağıthane’de, ecdat yadigarı eserlere de sahip çıkılıyor. Merkez Mahallesi’ndeki Saray Çamaşırhanesi, Duvar ve Kasap Çeşme’leri ile Karakol Koğuşu, aslına uygun restore edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Her zaman Milli Eğitim camiasının yanında yer alan Kağıthane Belediyesi, ilçedeki 74 okulda duvar ve bahçeleri yenileyerek, oyun grupları oluşturdu.

#Kağıthane Belediyesi
#İstanbul
#Fazlı Kılıç
6 yıl önce