|

Karaköy'de 7 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Karaköy’de 7 katlı bir binanın restoran olarak kullanılan en üst katı alev alev yandı. Vatandaşların büyük panik yaşadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, kara dumanlar gökyüzünü kapladı.

Yeni Şafak
14:47 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 15:58 - 2/03/2018 Cuma
IHA
Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahalede bulundu.
Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahalede bulundu.

Yangın, saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Karaköy Yolcu Hamam Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde 7 katlı bir binanın restoran olarak kullanılan en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında yükselen alevler bir anda katın her tarafına sardı. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu, Şişli ve Fatih İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler, yangına dört bir yandan müdahale etti. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına geçildi.

Alev alev yandı, kara dumanlar gökyüzünü kapladı

Öte yandan, yangın nedeniyle binadan yükselen kara dumanlar gökyüzünü kapladı. Dumanlar Piyalepaşa, Okmeydanı ve Kasımpaşa’dan görülürken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Çevredeki bazı vatandaşlar ise zarar görmemesi için iş yerlerinin kepenklerini kapattı. Çalışmaları izleyen vatandaşlardan bazıları da olanı biteni cep telefonlarıyla görüntüledi.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

#İstanbul
#Beyoğlu
#Karaköy
6 yıl önce