|

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda iki genel müdür görevden alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle 39 ilin valisi değişirken bazı bakanlıklarda da önemli değişiklikler oldu. Kararnamenin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda iki genel müdür görevinden alındı.

Yeni Şafak
10:07 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:32 - 27/10/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda da önemli değişiklikler oldu.
Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda da önemli değişiklikler oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle 39 ilin valisi değişirken, kimi Bakanlıkların yönetimine dair yapılan önemli değişiklikler de aynı kararnamede yayınlandı.

Bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda iki Genel Müdür görevinden alınırken, yerlerine görevlendirilen isimler de belirlendi.


Atamalardan birisi SGK'dan

  • Bakanlığın Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi görevden alınarak, yerine Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Orhan Koç atandı.
  • Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Abdülhalim Türkkanı da kararnameyle görevden alınarak, yerine Bülent Tekbıyıkoğlu atandı.
#Kararname
#Resmi Gazete
#Çalışma ve Sosyal Hizmetler
6 yıl önce