|

Kavgadan kaçtı ölüme yakalandı!

Esenler Otogarı'nda Gürcü turist, büfecilerle yaşadığı tartışma sonrası kaçmak isterken üçüncü kattan boşluğa çakıldı. Yolcu olan ve otobüslerini kaçırma pahasına bir saat yaralıya müdahale eden doktor ve hemşirelerin çabası genç turisti kurtarmaya yetmedi.

Yusuf Doğan
00:00 - 24/08/2014 Pazar
Güncelleme: 19:26 - 23/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kavgadan kaçtı ölüme yakalandı!
Kavgadan kaçtı ölüme yakalandı!

Olay, geçtiğimiz hafta Esenler Otogarı'nda yaşandı. İstanbul'a dayısı ile birlikte gezmek için gelen 21 yaşındaki Gürcü turist Giorgi Rekhviashvili, döner almak için Esenler Otogarı'nda bir büfeye gitti. Siparişini verdikten sonra fiyatı pahalı bulan Giorgi Rekhviashvili, Reşit Doğan ve Ümüt Şancı adlı büfecilerle tartışmaya başladı.

HER SANİYESİ GÖRÜNTÜLENDİ

Büfecilere küfür ettiği de öğrenilen Gürcü turist, büfecilere tekme atarak koşmaya başladı. Yaşanan kısa kovalamacada Gürcü turist kendini, otogarın garajlar kısmına inen boşluğa bıraktı. Üç kat aşağı düşen Gürcü turist ağır yaralanırken, genç turistin kaçış ve atlayış anı, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

GENÇ GÜRCÜ KURTARILAMADI

O sırada otobüsleri kalkmak üzere olan Bağcılar Devlet Hastanesi'nde görevli 1 doktor ve 3 hemşire, ağır yaralı turiste müdahale etti. Yaklaşık bir saatlik yoğun müdahaleye rağmen genç turist kurtarılamadı. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve kaçan büfecileri kısa sürede yakaladı.

AİLE CENAZEYİ GÖTÜRDÜ

Büfeciler ifadelerinin ardından serbest bırakılırken turistin cenazesi, Gürcistan Konsosluğu'na bilgi verilmesinin ardından Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Gencin cenazesi Gürcistan'dan gelen ailesi tarafından teslim alındı ve Gürcistan'a götürüldü.

10 yıl önce