|

Kayıp Nehir'den haber var

Van'ın Gürpınar ilçesinde 107 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Nehir Aslan'a ait olduğu öne sürülen görüntüler, Aslan ailesini umutlandırdı.

Yeni Şafak
17:36 - 12/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 15:39 - 12/02/2015 Perşembe
AA

Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken 29 Ekim 2014'te kaybolan ve o günden bu yana haber alınamayan küçük Nehir'le ilgili önemli bir gelişme yaşandı.


İstanbul'un Sultangazi ilçesinde yaşayan bir kişinin, Nehir Aslan'ı gördüğü yönünde ihbarda bulunması üzerine bölgedeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen emniyet güçleri, görüntülerdeki çocuğun Nehir olup olmadığını teşhis etmek için İstanbul'da bulunan amcası Salih Aslan'a ulaştı.


Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görüntüleri inceleyen amca Aslan, Nehir'i teşhis edemeyince görüntüleri Van'da bulunan Aslan ailesine gönderdi.


Görüntüleri izleyen baba Erkan Aslan ve diğer aile fertleri, görüntüdeki çocuğun kızları olabileceğini İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.


Baba Erkan Aslan, yaptığı açıklamada, görüntüdeki çocuğun, kızı Nehir olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Hem boyu, hem fiziği hem de kıyafetleriyle kızıma çok benziyor. Kızımdan 107 gündür hiçbir haber alamıyorduk. Bu görüntünün ortaya çıkmasıyla umudumuz yeşerdi. Yetkililerin ve güvenlik güçlerinin kızımın bulunması için bizlere yardımcı olmalarını istiyorum" dedi.

#Nehir Aslan
#van
#107 gündür kayıp nehir
9 yıl önce