|

Kayyumdaki belediyelere özel önem

Yerel seçimler için hazırlıklarını hızlandıran AK Parti kayyum atanan belediyelerle ilgili çok kapsamlı bir çalışma başlatacak.

Fazlı Şahan
04:00 - 1/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:57 - 1/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Kayyum bölgeleri için yeni projeler hazırlanacak.
Kayyum bölgeleri için yeni projeler hazırlanacak.

Şu anda kayyumlar tarafından yönetilen belediyelerin AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile tanışması için bu bölgelerde aday seçimi titizlikle yürütülecek. Bu belediyeler için gösterilen adaylar o yörenin sevilen ve halkta karşılığı olan isimler arasından seçilecek. Bazı belediyeler için bu özelliği taşıyan isimlere aday adayı olmasa bile teklif götürülebilecek.

Kayyumlarla terörden temizlenen belediyelerde gerçekleştirilen hizmetler de çok iyi anlatılacak. Terör örgütüne kaynak aktarmak için kullanılan belediyelerin, kayyumlardan sonra kaynakları halkın hizmetine sunduğu seçim süresince hatırlatılacak. Bu bölgeler için yeni projeler hazırlanacak.

Kayyum belediyelerde seçim sürecinin verimli in kullanılması için bu belediyelerin adayları açıklanacak. Adaylar seçim süreci boyunca ev ev kapı kapı, “terör yerine halka hizmet verilmesi halinde o bölgelerin nasıl güzelleşeceğini” anlatacak.

#Kayyum belediyesi
#Kayyum
6 yıl önce