|

Kazdıkları çukura gömülecekler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar ile Suriye sınırındaki birlikleri ziyaret etti. Akar, “Bu hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeri ve zamanı geldiğinde daha önceki operasyonlara benzer şekilde, buradaki teröristler de kazdıkları çukurlara, hendeklere gömülecek” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 12/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:40 - 12/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Hulusi Akar'a Balıklıgöl Yerleşkesi’ndeki Dergâh Camii’nden çıkarken Urfalı bir vatandaş tarafından, “Başarınız daim olsun, Allah muvaffak etsin” şeklinde dua edildi.
Hulusi Akar'a Balıklıgöl Yerleşkesi’ndeki Dergâh Camii’nden çıkarken Urfalı bir vatandaş tarafından, “Başarınız daim olsun, Allah muvaffak etsin” şeklinde dua edildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar ile Suriye sınırında görevli, aralarında özel kuvvetler ve komando tugaylarının da bulunduğu birliklerin komutanlarıyla bir araya geldi.

2. Ordu Komutan Vekili Korgeneral Sinan Yayla'dan brifing alan Akar, 20. Zırhlı Tugay'da yaptığı konuşmada, "Şu anda bir tarafta önümüzde Münbiç var, diğer tarafta Fırat'ın doğusu var. Bununla alakalı gerekli hazırlıklar, planlamalar yapıldı. Bu hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeri ve zamanı geldiğinde daha önceki operasyonlara benzer şekilde, buradaki teröristler de kazdıkları çukurlara, hendeklere gömülecektir" dedi.

Türkiye'nin sınır içinde ve ötesinde teröre son vermek için son derece kararlı olduğunun altını çizen Akar, "Et ve tırnak gibi olduğumuz Kürt kardeşlerimizle hiçbir sorunumuzun olmadığını akıl sahibi olan herkes biliyor. Hedefimizin teröristler olduğunu herkesin bilmesi lazım. Bu konuda hiçbir provokasyonun şansı yok, zorlama yorumlara gerek yok" diye konuştu.

  • Allah’a emanet olun paşam
  • Şanlıurfa’da cuma namazını kılan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyete, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Balıklıgöl Yerleşkesi’ndeki Dergâh Camii’nden çıkışta Akar’a sarılan Urfalılar, “Allah’a emanet olun paşam”, “Başarınız daim olsun”, “Allah muvaffak etsin” şeklinde dua etti. Akar ise “Sağolun” şeklinde cevap verdi

#Hulusi Akar
#Yaşar Güler
#Ümit Dündar
#Ziyaret
5 yıl önce