|

Kemik parçaları bulundu

Türkiye’yi dehşete düşüren Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael, 11 yıl önce kaybolan baldızı Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal’ın (8) cansız bedenlerinin Kocaeli Körfez’de bulunan Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine yapılan kazı çalışmalarında 20 cm. uzunluğunda bir kemik parçası bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 8/01/2019 Salı
Güncelleme: 00:34 - 8/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Bölgede yapılan kazı çalışmaları devam ediyor.
Bölgede yapılan kazı çalışmaları devam ediyor.

21 Aralık’ta çıktıkları televizyon programında kan donduran iddialarda bulunan Palu ailesinin yaşadıklarını Türkiye soluksuz izliyor. Kocaeli’nde yaşayan Palu Ailesi’nin damadı Tuncer Ustael’in, 2 cinayet işlediği, bir cinayete azmettirdiği ve öz evlatları dahil, 4 çocuk ve baldızına tecavüz ettiği iddia ediliyor. Çıktığı son yayında Ustael’in Körfez ilçesinde, 11 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal’ın (8) cansız bedenlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğü iddiası üzerine kazı çalışmaları yeniden başladı.


11 YIL ÖNCE BULUNAMADI

  • Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan Meryem (35) ve kızı Melike Tanhal (8), 11 yıl önce ortadan kayboldu. Harun ve Havva Palu çifti, o zaman polise yaptıkları ihbarda, kızları Meryem ve torunları Melike Tanhal’ın öldürülüp, cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine o yıl Tütünçiftlik sahilinde iş makineleriyle yapılan aramadan sonuç çıkmadı. Havva Palu’nun damadı Tuncer Ustaer, katıldığı televizyon programında, anne- kızın cansız bedenlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü ve yeri bildiğini ileri sürdü.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü iddia üzerine geçen hafta Cuma günü kadavra köpekleri ‘Melon’ ve ‘Tina’ ile bölgede çalışma yaptı. Dün de kazı çalışmalarına kaldığı yerden devam edildi. İş makineleri ile yapılan kazı sırasında 20 santimetre uzunluğunda bir kemik bulundu. Yaklaşık 25 metre çapında kazılan alanda bulunan kemik, polis olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bölgede yapılan kazı çalışmaları devam ediyor.


BAKANLIK EL ATTI

  • Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal için devreye girdi. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden Bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
#Palu
#Ailesi
#Kemik
#Tütünçiftlik
#Kocaeli
5 yıl önce