|

"Kılıçdaroğlu ahlaki problem haline geldi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, "Şu andan itibaren Kılıçdaroğlu, Türk siyaseti için bir siyasi problem olmanın ötesine geçmiş, bir ahlaki problem haline gelmiştir." dedi.

Yeni Şafak
16:10 - 7/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:41 - 7/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na karşı kullandığı ifadelerini 'ahlaki bir problem' olarak değerlendird. Çelik'in açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:



Ana muhalefet partisi sürekli toplumdan kopuk siyasi parti olarak yola devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun bu son üslubu, bir sorumsuzluk bir özensizlik olarak değerlendirilebilirdi, bunu düzeltmedi. Israrla arkasında durduğunu söyledi. Şu andan itibaren Kılıçdaroğlu, Türk siyaseti için bir siyasi problem olmanın ötesine geçmiş, bir ahlaki problem haline gelmiştir. Türkiye'nin köklü siyasi partilerinden biri olan CHP'nin başında olması da kuşkusuz büyük bir talihsizliktir.



Azerbaycan'ın davası bizim davamızdır. Türkiye Ermenistan ile ilişkilerinin normalleşmesi döneminde de Azerbaycan'ın haklarını korunmasını da ön şart saymıştır. Azerbaycan politikası bizim milli politikamızın davasıdır. Sizin şehitleriniz bizim şehitlerimizdir. Bugünlerde 'İşgale dur de' şeklindeki kampanyaya destek veriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti her zaman Azerbaycan'ın yanındadır.



#AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
#Ömer Çelik
#AK Parti
8 yıl önce