|

Kızılay: Kan ihtiyacı kalmadı

Türk Kızılayı tarafından, Tekirdağ'daki tren kazasında yaralananlar için bölgeye ilk etapta 304 ünite kan gönderildiği ve ihtiyaçları karşılamak üzere tedbirler alındığı belirtildi. Çorlu Belediyesi, kan ihtiyacının olmadığını açıkladı.

Yeni Şafak
21:16 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 21:28 - 8/07/2018 Pazar
AA
Tekirdağ'daki tren kazasından görüntüler
Tekirdağ'daki tren kazasından görüntüler

Türk Kızılayı tarafından, Tekirdağ'daki tren kazasında yaralananlar için bölgeye ilk etapta 304 ünite kan gönderildiği ve ihtiyaçları karşılamak üzere tedbirler alındığı belirtildi.


Çorlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, "Çorlu Devlet Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre hasıl olan kan ihtiyacı şimdilik karşılanmıştır ve gerek duyulduğu takdirde yeniden duyuru yapılıncaya kadar kan bağışı alınmayacaktır. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Türk Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki tren kazası sonrasında, bölgeye ilk etapta 304 ünite kan sevkıyatı yapıldığı, Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ihtiyaçları karşılamak üzere tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.

#Tekirdağ
#Kerem Kınık
6 yıl önce