|

Koronavirüs ona yaradı, sosyal medyada fenomen oldu: Dizi ve film teklifleri almaya başladı

Diyarbakır’da kuaför ve güzellik uzmanı olan Serkan Özbilek, koronavirüsü süresince evde ve işletmesinde çektiği görüntülerle sosyal medyada fenomen oldu. Yaklaşık yarım milyon kişinin takip ettiği fenomen şimdilerde dizi ve film teklifleri almaya başladı.

13:26 - 10/12/2020 Perşembe
Güncelleme: 13:34 - 10/12/2020 Perşembe
IHA
Güzellik uzmanı olan Serkan Özbilek, sosyal medya fenomeni haline geldi.
Güzellik uzmanı olan Serkan Özbilek, sosyal medya fenomeni haline geldi.

Diyarbakır’da kuaför ve güzellik uzmanı olan Serkan Özbilek, koronavirüs nedeniyle kısıtlama günlerinde evde can sıkıntısından dolayı müşterilerle yaşadığı diyaloglara mizah katarak video halinde sosyal medyada içerik üretmeye başladı. Özbilek, yaptığı paylaşımlarla kısa sürede yarım milyon takipçiye ulaştı. 7’den 70’e sosyal medya kullanıcıları tarafından izlenen videolarla vatandaşları bir nebze de olsa koronavirüs gündeminden uzaklaştıran Özbilek, şimdilerde ise dizi ve film teklifleri almaya başladı.



Yeteneklerim ortaya çıktı

40 yaşında olan 3 çocuk babası Serkan Özbilek, koronavirüsün kendisinde yeteneklerini çıkartması şansını doğurduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

"Koronavirüs döneminde herkes gibi bizde evde kaldık. Kuaför ve güzellik uzmanıyım, bu koronavirüs döneminde evde kalmam bir avantaja dönüştü benim için, üniversiteye girme durumum oldu. Koronadan sonra, çok kötü şeyler yaşandı. Tabi ki böyle bir şeyi hiçbir şekilde istemiyorum, temenni etmiyor ve istemiyoruz. İnşallah çok hızlı bir şekilde tüm dünya normalleşir, normale döner her şey çok güzel ve akışına, eski haline dönmüş olur. Ama bu süreci tabi insanların kendi içindeki bazı yeteneklerini çıkarmasına vesile oldu.

Hukuk fakültesi okumaya başladım

Önce bir sosyal medya sayfasına yemek yapmaya başladım. Çok güzel hamur işleri yaptım, hayatımda ilk defa oklava elime aldım ama çok güzel börekler, çörekler, ev baklavaları her şeyi yaptım. Sonra komik videolar çekmeye başladım, üniversiteye hazırlandım derken, bu pandemi sürecinde hem hukuk fakültesi okumaya, hem de sosyal medyada 500 bin takipçili kendi sayfamda videolar paylaşıyorum.

  • İlk videoyu kuaförle ilgili çıkarmıştık. 45 gün boyunca kapattık salonları 45 gün sonra gelen kadınlar saç diplerinin yarısı farklı rengi diğer yarısı başka renk kaş ve bıyık yerleri değişmişti. Daha sonra sınırlı sayıda müşteri almamıza izin verildi akşama kadar birkaç tane alıp gönderiyorduk. Bunu da ben artık mizaha döktüm, saçını keselim dediklerim evde kocasının kestiğini, boya yapalım dediklerimde evde kocam boyattı. O tarz anılarımıza mizah katarak çekip paylaştık, çok da sevildi. İyi bir izlenme olunca devamı geldi şuanda da çekmeye devam ediyorum.

Dizi ve filmlerden teklifler gelmeye başladı

Sinema ve dizi filmleri için teklifler geldi, şu aşamada çok ciddi zaman problemi yaşıyorum. 40 yaşındayım, 3 tane çocuğum var, bunları söyleyince kimse inanmıyor. Ekip çalışma arkadaşlarım var, üzerine birde üniversiteyi ekledim. Bir de filmi nasıl ekleyeceğim bilmiyorum, ama çok iyi projeler var, belki çok yakın zamanda o da olabilir. Videonun yaş aralığı yok kimisi çocuklarım seni severek izliyor diyor kimisi ise annem seni sevdiği için sırf videolarını izlemek için hesap açtık diyor. Videoları paylaşırken gelen beğeni ve yorumlarla yanımda olduklarını görüyorum. İnsanların hoşuna gidince bende bunu böyle devam ettirdim."


#sosyal medyada fenomen oldu
#Koronavirüs ona yaradı
3 yıl önce