|

Küçük Leyla'nın ölümüyle ilgili yeni iddia

Ağrı'da kaybolan ve dün cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Zayıf düştüğü belirlenen Leyla'nın, 2- 3 gün önce Kurudere mevkisindeki dere yatağına bırakıldığı ihtimali güçlenirken, otopside darp izine rastlanmadı. Kaçırıldıktan sonra bölgede alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Leyla Aydemir'in köyde konulduğu yere gidilemediği üzerinde duruluyor.

Yeni Şafak
12:10 - 3/07/2018 Salı
Güncelleme: 13:07 - 3/07/2018 Salı
Diğer
Türkiye, Leyla Aydemir'den gelen acı haberle sarsılmış, küçük kızın hayatını kaybetmesi derin üzüntü yaratmıştı.
Türkiye, Leyla Aydemir'den gelen acı haberle sarsılmış, küçük kızın hayatını kaybetmesi derin üzüntü yaratmıştı.

Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir'in otopsisi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapıldı.

Aç kaldığı ve bu nedenle zayıf düştüğü belirlenen Leyla'nın, 2- 3 gün önce Kurudere mevkisindeki dere yatağına bırakıldığı ihtimali kuvvetlenirken, otopside darp izine rastlanmadı.

Habertürk'ün haberine göre, kaçırıldıktan sonra bölgede alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Leyla Aydemir'in köyde konulduğu yere gidilemediği üzerinde durulurken, günlerce yemek ve süt verilmeyen küçük kızın açlıktan hayatını kaybettiği belirlendi.

Küçük Leyla'nın öldüğünü fark eden kişi ya da kişiler, sakladıkları yerden cansız bedeni alıp, dere yatağına attığı üzerinde duruldu.

Annesi kaçıranların süt vermesini istemişti

Yüz üstü su içerisine atılan Leyla Aydemir'in kalça kısmında güneş yanığı oluştuğu tespit edildi. Tecavüz bulgusu çıkmayan Leyla Aydemir'in vücudundan alınan örnekler incelemeye alındı.

Anne Şükran Aydemir, kızının sütten başka bir şey yeyip içmediğini, kaçıranların süt vermesini istemişti.

#Leyla Aydemir
#Ağrı
#Kayıp kız
6 yıl önce