|

Küçükçekmece Milli Eğitim'den eğitim kitapçığı

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mahalli Hizmetiçi Eğitim Planı kitapçığı yayınladı. Eğitimde kalitenin arttırılmasının amaçlandığı programda, 1600 öğretmenden görüş alınarak 22 tane eğitim faaliyeti belirlendi.

Yeni Şafak
17:42 - 23/02/2016 Salı
Güncelleme: 17:52 - 23/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ve alanında Türkiye'de başka bir örneği bulunmayan bu çalışma, çeşitli kurum ve kuruluşlarla birlikte Küçükçekmece'de bulunan tüm okullara ulaştırıldı.



Öğretmenlerin eğitimi konusunda yeni bir açılım sağlayan Mahalli Hizmetiçi Eğitim'in proje koordinatörü ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş “ Biz bu programı hazırlarken 1600 öğretmenimize anket yaptık. Bakanlığımızın hazırladığı 528 programdan en çok talep ettikleri eğitimi sorduk. Böylece mikro ölçekte bir farkındalık oluşturduk. Anket sonucunda 22 tane Hizmetiçi Eğitim faaliyetini belirledik. Bu programları ilçemiz öğretmenlerine uygulayacağız. Öğretmenlerimizin verimliliğinin artması, eğitim kalitemizin daha da yükselmesi en birinci hedefimiz." dedi.



Öğretmenlerin değişime katkısı çok


Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdür Cemal Yılmaz ise “ Bilgi hızla yenileniyor ve değişiyor. Bu çağda gelişme ve yenilenmeleri hesap ederek adım atmamız gerekiyor. Değişimin baş aktörü ise öğretmenlerimiz. Bu gerçekten hareket ederek öğretmenlerimizin görüşlerine başvurduk ve bu mahalli hizmetiçi eğitim programını planladık." diyerek düşüncelerini dile getirdi.







#Küçükçekmece
#Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
#eğitim
#öğretmen
#anket
#Mahalli Hizmetiçi Eğitim Planı
8 yıl önce