|

Kumpasçılara kıl servisi

FETÖ elebaşı Gülen’in ABD’den getirilen saç telleri kumpasçı eski polislere verilmiş. 17-25 Aralık ve Selam-Tevhid kumpas davalarından tutuklu FETÖ’cü polisler, duruşmalara bu kıllarla çıkmış.

Haber Merkezi
04:00 - 25/03/2019 Pazartesi
Güncelleme: 05:49 - 24/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpasında başroldeydi.
Eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpasında başroldeydi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca, “FETÖ'nün avukatlık yapılanması”na ilişkin hazırlanan ve İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar ile FETÖ'den hakkında soruşturma açılan Efrahim Özcan arasındaki ByLock yazışmaları çözümlendi. Örgütün sapıtmışlığını bir kez daha ortaya koyan yazışmalarla, FETÖ elebaşının ABD'den getirilen saç tellerinin 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam-Tevhid kumpas davalarından tutuklu eski polislere verildiği, sanıkların da duruşmaya bu kıllarla çıktığı tespit edildi. Tapar ve Özcan'ın 5 Ocak 2016 tarihli Bylock yazışmaları şöyle:

10 TANE ÇIKTI BANA KALMADI

  • BEKİR YAVUZ TAPAR:
    Abi 'dest-i mal' emanetiniz bende. Bilginize. Bana şahitliğimden dolayı vermiş olduğunuz saç tellerinden tam on tane çıktı. Tam içerdekilerin (cezaevindekilerin) sayısınca... Hülasa bana kalmadı. Bu fakire bir saç teli hediye ederseniz artık. (Tutuklu polisler) Ondan bir parça ile (..) duruşmaya çıkacaklar.
  • EFRAHİM ÖZCAN:
    Tamam inş.

Sapkın FETÖ'cüler daha önce de elebaşı Fetullah Gülen'in ağzını sildiği peçeteyi yiyip kestiği tırnaklarını saklamasıyla gündeme gelmişti. Bazı FETÖ'cülerin, elebaşı Gülen'in kullanılmış atletini giyip uyudukları, tıraş sonrası kıllarını paylaştıkları iddia edilmişti.

#FETÖ
#Fetullah Gülen
#Selam-Tevhid Kumpası
5 yıl önce