Malatya’da iş adamı evinde ölü bulundu: Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı
22:33, 29/08/2026, Cumartesi
IHA

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’da bir apartmanda yalnız yaşayan 60 yaşındaki iş adamı Bayram Karabulut, yakınları tarafından evinde ölü bulundu. İlk belirlemelere göre şüpheli bir duruma rastlanmazken, Karabulut’un kesin ölüm sebebinin tespiti için cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Malatya’da 60 yaşındaki iş adamı, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Olay, akşam saatlerinde Abdulgaffar Mahallesi Renkli Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanda yalnız yaşayan ve kentte servis taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren Bayram Karabulut’tan bir süredir haber alamayan yakınları, kontrol etmek için evine gitti. Yakınları, Karabulut’u odada yatar vaziyette hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Karabulut’un hayatını kaybettiği belirlendi.
Karabulut’un ölümünde ilk belirlemelere göre şüpheli bir duruma rastlanmaz iken kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Gündem
Karabük'te çekici karşı şeride geçip motosiklet ile çarpıştı: İki kişi hayatını kaybetti

Gündem
Beykoz’da feci kaza: Kontrolden çıkan araç yayaların arasına daldı

Gündem
Frenleri şişen tır dehşet saçtı: İki kişi olay yerinde hayatını kaybetti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.