|

MEF Üniversitesi’nde ek yerleştirme dönemi

MEF Üniversitesi 14-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ek yerleştirme döneminde Maslak Kampüsünde tüm bölümlerden akademisyenleri, danışman öğrencileri ile MEF Üniversitesi Öğrencilerinden oluşan ekiple yönetilen online chat, çağrı merkezi ile aday öğrenciler için tüm iletişim tüm kanallarını açıyor.

Haber Merkezi
04:00 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 05:04 - 15/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
MEF Üniversitesi’nin seçkin akademik kadrosu, aday öğrencilere meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi alabilecek.
MEF Üniversitesi’nin seçkin akademik kadrosu, aday öğrencilere meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi alabilecek.

İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde 10.00-18.00 saatleri arasında aday öğrenciler MEF Üniversitesi’nin seçkin akademik kadrosu, aday öğrencilere meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi alabilecek. MEF Üniversitesi Kampüsü’ne gelemeyen adayların sorularına Ek Yerleştirme Dönemi boyunca web sayfası üzerinden MEF Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ekip online chat ile cevap alabilecek. Yine MEF Üniversitesi öğrencilerinden oluşan bir diğer ekip ise 0212 395 36 95 nolu telefonla yardım edecek.

#MEF üniversitesi
#Tercih
6 yıl önce