|

Melih Gökçek'ten veda bülteni

AK Parti’de istifası istenen belediye başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 28 Ekim Cumartesi günü görevi bırakacağını açıkladı. Gökçek’in istifa tarihi belli olmadan önce belediyenin haftalık bültenini farklı bir formatta hazırladı.

Yeni Şafak
11:30 - 24/10/2017 Salı
Güncelleme: 14:57 - 24/10/2017 Salı
Diğer
İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek
İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleriyle ilçe belediyelerinden haberlerin yer aldığı bültenin 17-24 Ekim tarihleri arasında yayınlanan 654. sayısında, geniş fotoğraflar ve kısa yazılarla Büyükşehir’in 23 yılı özetlendi. Kapakta “Nereden nereye... Ankara köy görüntüsünden marka kente dönüştü” başlığıyla Gökçek’in baretli fotoğrafı yer aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İç sayfalarda da Ankara’daki bazı alanların eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırmalı olarak kullanıldı.


Melih Gökçek veda toplantısıyla istifa edecek

Melih Gökçek’in istifasını vereceği, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısı 28 Ekim Cumartesi Günü saat 14.00’da Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Gökçek, dün gece Twitter'dan paylaştığı mesajda “Dört gün boyunca Ankara bürokrasisine ve bazı sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri yapacağım” dedi.


İkisi de bıraktı

AK Parti’de istifası istenen belediye başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son kez bir görüşme yaptı. 1 saat 50 dakika süren görüşme sonrası Gökçek, sosyal medyadan, 28 Ekim Cumartesi günü görevi bırakacağını açıkladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı RecepAltepe, dün istifa etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'dan ise herhangi bir açıklama gelmedi.

#Melih Gökçek
6 yıl önce