|

Meteorolojiden İstanbul'a son dakika uyarısı

Meteorolojiden İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli için son dakika uyarısı yapıldı. İstanbul'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği açıklandı. Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile İstanbul çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Yeni Şafak
12:05 - 3/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:41 - 3/03/2018 Cumartesi
AA
Arşiv
Arşiv

Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nde, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile İstanbul çevrelerinde kuvvetli yağış olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklık bölgede 6 ila 10 derece artacak.

Parçalı ve çok bulutlu hava beklenen bölge genelinin yağmur ile sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor.

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün İstanbul'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, il genelinde yer yer kuvvetli (20-40 kilogram/metrekare) olacağı belirtildi. Ani sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, bugün öğle saatlerine kadar Kırklareli'nin Vize ilçesinde yerel olarak kuvvetli (21-50 milimetre) gök gürültülü sağanak beklendiği de aktarılarak, su baskını, sel, lokal dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.


Kırklareli'nde kuvvetli yağış

Kırklareli'nin Vize ilçesinde kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerine kadar Kırklareli'nin Vize ilçesinde yerel olarak kuvvetligök gürültülü sağanak bekleniyor.

Açıklamada, meydana gelebilecek su baskını, sel, lokal dolu yağışı, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Tekirdağ için kuvvetli yağış uyarısı

Tekirdağ'ın doğu ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Tekirdağ'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, doğu ve iç kesimlerde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Açıklamada, meydana gelebilecek su baskını, sel, lokal dolu yağışı, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olması istendi.

#İstanbul
#Kırklareli
#kuvvetli yağış
#Marmara Bölgesi
#Tekirdağ
6 yıl önce