|

Metrobüse binenler şaşkın bakışlarla izledi

Türkiye’deki köy okullarında okuyan öğrencilerin kışlık ihtiyacının karşılanması için bir platform kuran gönüllü üniversiteli öğrenciler, farkındalık oluşturmak amacıyla metrobüste 3 saat boyunca yolculuk yaparak örgü ördü. Şaşkın bakışlarla izlenen gençler, vatandaşlardan alkış aldı.

Yeni Şafak
09:28 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:13 - 11/12/2017 Pazartesi
IHA
Metrobüste 3 saat boyunca örgü ördüler
Metrobüste 3 saat boyunca örgü ördüler

Türkiye’deki köy okullarına destek olunması için Yarını Aydınlat Gençlik Platformu adı altında toplanan gönüllü üniversite öğrencileri, farkındalık oluşturmak amacıyla ilginç bir proje gerçekleştirdi. Gençler, “

İlmek İlmek Sevgi Örüyoruz

” projesi kapsamında geçtiğimiz Cuma günü saat 16.00 sıralarında Beylikdüzü metrobüs istasyonunda toplandı. Ellerinde örgüler ve malzemelerle metrobüse binen gönüllü gençler, aracın en arka kısmına geçerek örgü ördü.


Metrobüste 3 saat boyunca örgü ördüler


Vatandaşların şaşkın bakışları arasında metrobüse binen gençler, Beylikdüzü’nden Söğütlüçeşme’ye oradan da tekrardan Avcılar’a seyir etti. Yaklaşık 3 saat boyunca örgü ören gençler, vatandaşların takdirini topladı.

Metrobüste ilk kez böyle bir etkinlik gerçekleştiren gençler, Türkiye’deki köy okullarına ulaşılarak, ihtiyaç sahibi 4-12 yaş arası kız ve erkek çocukların atkı, bere, eldiven gibi kışlık giysi ihtiyaçlarının karşılanmasını istiyor.

#Metrobüs
#İlmek İlmek Sevgi Örüyoruz
6 yıl önce