|

MHP'li muhaliflerden ortak karar

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Ankara Valiliği'nin açıklamasına yanıt vermek ve bundan sonra izleyecekleri yolla ilgili bilgi vermek için düzenleyeceği basın toplantısını iptal etti. MHP'de dört genel başkan adayı yarın kongrenin yapılacağı salonda olacaklarını duyurdu.

Yeni Şafak
10:07 - 14/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:15 - 14/05/2016 Cumartesi
Diğer
MHP'de dört Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan bir açıklama yaptı.
MHP'de dört Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan bir açıklama yaptı.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Ankara Valiliği'nin, "Genel Kurul yapılmayacaktır" açıklamasına yanıt vermek ve bundan sonra izleyecekleri yolla ilgili saat 11.00'de basın toplantısı yapacaktı. Akşener son dakikada basın toplantısını iptal etti. Bunun yerine yazılı açıklama yapıldı.



Hürriyet'te yer alan habere göre MHP'de dört Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan bir açıklama yaparak, yarın kongrenin yapılacağı salonda olacaklarını duyurdu.



Ankara Valiliği: Kurultay yapılamaz


MHP'de dün baş döndüren bir karar trafiği yaşandı. Yargıda FETÖ ağırlığının olduğu dönemde HSYK müfettişliği yapan ve sonradan görevden alınan Ankara 2. İcra Mahkemesi Hakimi Burhan Yaz, yetkisi olmamasına rağmen kurultay üzerindeki tedbiri kaldırdı. Ankara 25. İcra Dairesi ise Yaz'ın kararının geçersiz olduğunu duyurdu. Tartışmalara son noktayı koyan Ankara Valiliği kurultayın yapılamayacağını duyurdu.






#MHP
#Ümit Özdağ
#Meral Akşener
#Koray Aydın
#Sinan Oğan
8 yıl önce