|

Minik Ahmet’in adı eserle anılacak

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğretmen Turgay Gümüş’ün kaybettiği 5 yaşındaki oğlu Ahmet Eren için kurduğu kütüphanenin açılışına katıldı. Ak, “Eserlerimizle anılmak en büyük hedefimiz olmalı” diye konuştu.

Yeni Şafak
04:00 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 03:49 - 11/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Minik Ahmet Eren
Minik Ahmet Eren

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2016 yılında 5 yaşındayken kanserden yaşamını yitiren Ahmet Eren Gümüş adına babası edebiyat öğretmeni Turgay Gümüş tarafından Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kurulan kütüphanenin açılışına katıldı. Okul müdürü Abdullah Kılıç tarafından kapıda karşılanan Ak, açılış için hazırlanan salona geçti. Programda kanserle mücadele için neler yapılması gerektiğini anlatan ve Ahmet Eren Gümüş’ün fotoğraflarından oluşan slayt gösterimi sırasında duygusal anlar yaşandı.


  • Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bugün güzel ve hayırlı bir çalışman açılışını yaptık. Evladının ismini yaşatmak isteyen Turgay öğretmenin oğlu Ahmet Eren için kurduğu kütüphaneyi hizmete açtık. Kütüphaneden her kitap alındığında Ahmet Eren için okunacak Fatiha onun amel defterini hiç kapatmayacak. Eserlerimizle anılmak en büyük hedefimiz olmalı. İyi anılmak için Allah’a, dinimize, ülkemize ve milletimize güzel işler yapan insanlar yetiştirmek hayırlı işlerin en önemlisidir. Bu anlamda evladını hayırlı bir işle yaşatan Turgay Gümüş hocamıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
#Mustafa Ak
#Keçiören
#Kütüphane
5 yıl önce