|

Moralinizi bozmayın

31 Mart seçimleri ile 15’inci seçim zaferini elde eden AK Parti, şimdiden bir sonraki seçimin hazırlıklarına başladı. AK Parti’nin önceki gün gerçekleştirilen MKYK toplantısında, 31 Mart’ın değerlendirilmesi yapılırken bir sonraki seçimin hazırlıkları da konuşuldu.

Fazlı Şahan
04:00 - 14/04/2019 الأحد
Güncelleme: 01:57 - 14/04/2019 الأحد
Yeni Şafak
AK Parti MKYK toplantısı
AK Parti MKYK toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantıda "Moralinizi bozmayın. 2014 seçimlerine baktığımızda başarılıyız. Seçimi açık ara önde bitirdik. Şimdi 2023 seçimlerinde neler yapacağımıza bakacağız" dediği öğrenildi.

MECLİSLERDE ÖNDEYİZ

Seçimde Cumhur İttifakı'nın yüzde 52 oy alarak gücünü koruduğunu hatırlatan Erdoğan'ın, "Bu bir seçimdi, vatandaş kararını verdi. Biz meclis üyeliklerinde açık ara öndeyiz. Yapıcı bir şekilde muhalefet ederek vatandaşın ve kamunun hakkını koruyarak biz mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İMAR PLANINA KONTROL

Yerel yönetimlerle ilgili yasal düzenlemelerden bahseden Erdoğan'ın, "Kişi bazlı imar planlarından tutun sıfır atık projesine kadar herşeyin bizzat genel merkez kontrolünde ilerleyecek" dediği belirtildi.

UYUM MESAJI...

İstanbul'daki itiraz sürecine de değinen Erdoğan'ın "İstanbul sonuçlarını bekleyeceğiz. Her şeyden en önemlisi ülkemizin geleceğidir" dediği öğrenildi. Yapılacak saha analizleri ve anketlerle vatandaşın beklenti ve istekleri tespit edilecek.

#Recep Tayyip Erdoğan
#MKYK
٪d سنوات قبل