|

Muğla'da engelli genci arama çalışması başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaldığı rehabilitasyon merkezinden kaçan 18 yaşındaki zihinsel engelli öğrencinin bulunması için çalışma başlatıldı. AKUT ve jandarma ekipleriyle çalışma başlatıldı, drone ile havadan tarandı.

Yeni Şafak
21:33 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 21:37 - 2/03/2018 Cuma
AA
Muğla'daki ekipler engelli genci aramaya devam ediyor
Muğla'daki ekipler engelli genci aramaya devam ediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kaldığı rehabilitasyon merkezinden kaçan 18 yaşındaki zihinsel engelli öğrencinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Çatalarık Mahallesi Değirmenbaşı mevkisindeki bir rehabilitasyon merkezinde kalan Fatih Erdem’in merkezde olmadığını fark eden görevliler, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

AKUT devrede

Erdem'in duvardan atlayarak kaçtığını gören görevliler, öğrenciyi bulamayınca yetkililerden yardım istedi. AKUT ve jandarma ekipleriyle çalışma başlatıldı, drone ile bölge havadan tarandı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıp haberini alır almaz arama çalışmasını başlattıkları bildirdi.

Bölgedeki ekiplerin yanı sıra Muğla'dan iz takip köpeği de talep ettiklerini vurgulayan Şahiner, "Köpek eşliğinde arama çalışmaları gece de devam edecek. İnşallah çocuğumuza herhangi bir şey olmadan ulaşacağız." dedi.

#AKUT
#Fethiye
#jandarma
#Muğla
6 yıl önce