Muğla'da otomobille motosiklet çarpıştı: Bir kişi hayatını kaybetti
18:56, 05/04/2026, Pazar
DHA

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın ardından otomobil sürücüsü gözaltına alındı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde sağa dönüş yapan otomobile çarpan motosikletin sürücüsü Batuhan Bek (18) hayatını kaybetti.
Kaza, saat 16.30 sıralarında, Karagedik Mahallesi Osman Kaya Bulvarı'nda meydana geldi. Muğla'dan Seydikemer yönüne giden Batuhan Bek'in kullandığı 48 ASN 989 plakalı motosiklet, sağa dönüş için manevra yapan İbrahim Kus yönetimindeki 07 MKT 21 plakalı otomobille çarpıştı. Devrilen motosikletten düşen Bek, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bek, doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Polis, otomobil sürücüsü Kus'u gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem
Kocaeli’de fabrikada feci kaza: Yüksekten düşen 4 işçiden 3’ü hayatını kaybetti

Gündem
Sinop’ta kamyon şarampole devrildi: Bir kişi yaralandı

Gündem
Samsun’da zincirleme trafik kazası: 6 yaralı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.