|

Mustafa Koç'un tabutunda ne yazıyor?

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ne getirildi. Koç'un tabutunda görülen yazı dikkat çekti.

Yeni Şafak
11:38 - 24/01/2016 Pazar
Güncelleme: 09:33 - 25/01/2016 Pazartesi
Diğer

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ne getirildi. Ankara'nın seymenlerinin de Koç'un cenazesine eşlik ettiği görüldü.



İş adamı Mustafa Koç için ilk tören Koç Holding'de düzenlendi. Törenin ardından Mustafa Koç'un cenazesi cenaze arabasıyla Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'ne getirildi. Caminin bahçesine çadırlar kurulurken, zemin de halıyla kaplandı. Çok sayıda polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı camide gönderilen çelenklerden de adeta bir koridor oluştu.



Mustafa Koç'un tabutu üzerine ise halası Sevgi Gönül'ün de cenazesinde kullanılan aileye ait Osmanlı sancağı örtüldü. Sadber Hanım Müzesi'nden getirilen Osmanlı sancağının iki tarafındaki 'Lâ ilâhe illellâhül melikül hakkul mübîn, Muhammedun Resulullah Sadikul Vadül Emin' yazısı dikkat çekti. Yazının Türkçe karşılığı ise: “Hak ve gerçek kainatın sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. Güvenilir ve sözüne sadık Muhammed onun elçisidir."





#Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç
#Mustafa Koç
#Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
#Tatbikat Camii
8 yıl önce