|

Nikah kıyanlara yemek jesti

Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı’nın yanınındaki bir restoran yeni evlenen çiftlere düğün yemeği ikramı kampanyası başlattı. Nikahları kıyılan çiftler, yanı başındaki restorana gelerek düğün yemeklerini yiyor.

Yeni Şafak
20:30 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 20:34 - 13/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Kampanyadan ilk yaralanan Büşra-Serhat Kanıberk çifti, 2019 yılı boyunca devam edecek uygulamayı herkese tavsiye etti.
Kampanyadan ilk yaralanan Büşra-Serhat Kanıberk çifti, 2019 yılı boyunca devam edecek uygulamayı herkese tavsiye etti.

Sancaktepe’de yeni hizmete açılan Yavuzbey Restaurant, Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı’nda yeni evlenen çiftlere düğün yemeği ikramı kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı’nda nikahları kıyılan Serhat ve Büşra Kanıberk çifti, nikah sonrası nikah salonunun hemen yanı başında bulunan restorana aileleriyle birlikte gelerek ilk düğün yemeklerini yedi.



Nikahını kıyan çiftlere düğün yemeği ikramı

Yeni evlenen çiftlere düğün yemeği ikramı kampanyası başlatan firma sahibi Yavuz Toprak, “İşletmemiz nikah sarayının hemen yanı başında olduğu için burada evlenip nikahını kıyan çiftlerimize yemek ikramında bulunmak istedik. Nikahını kıyan çiftlerimizi hemen nikah sarayının yanı başında bulunan restorantımıza bekliyoruz. Çok güzel bir kent meydanınımız ve çok güzel bir nikah sarayımız var. Burada nikah kıyıp çıkan çiftlerimize ilk düğün yemeklerini ikram etme düşüncesi içerisine girdik. Kampanyamız 2019 senesi boyunca devam edecek” diye konuştu.

Kampanyanın ilk talihli çiftli memnun ayrıldı
Kampanyadan ilk yararlanan ve aileleriyle birlikte yemek yiyen Büşra-Serhat Kanıberk çifti ise, “
Recep Tayyip Erdoğan Nikah Sarayı’nda nikah kıyan çiftlere böyle güzel bir kampanya yapılması çok güzel. Kampanyanın ilk talihli çifti olarak çok mutlu olduk. Ailemize de bize de sürpriz oldu. İşletmenin yaptığı güzel bir hizmet. Sancaktepe Belediyesine ve bizi burada ağırlayan Yavuz Beye çok teşekkür ediyoruz. Nikah kıyanlara burada ikramda bulunuluyor
” ifadelerini kullandılar.
#Sancaktepe
#Nikah
#Yavuzbey Restaurant
5 yıl önce