|

O doktor ABD’de ortaya çıktı

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz Amerika’da görüntülendi. Darbe girişiminden sonra ABD’ye kaçan Sarsılmaz’ın, FETÖ bağlantılı Virginia International University bünyesinde görev yaptığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:36 - 14/07/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz
FETÖ firarisi Mustafa Sarsılmaz

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Mustafa Sarsılmaz, ABD’de ilk kez görüntülendi. Darbe girişiminden sonra ABD’ye kaçtıktan sonra ortadan kaybolan Sarsılmaz’ın, Virginia eyaletindeki FETÖ bağlantılı Virginia International University (VIU) bünyesinde görev yaptığı ortaya çıktı.

SORULAR KARŞISINDA ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ailesiyle VIU’ya yakın lüks bir semtte yaşayan Sarsılmaz, aynı zamanda FETÖ firarisi Emre Uslu’nun da çalıştığı ve başkanlığını bir başka FETÖ mensubu İsa Saraç’ın yaptığı üniversitede Sağlık Bilimleri Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor. Kamuoyunda, Özal’ın naaşına son işlemi yapan doktor olarak bilinen ve şüpheli ölümle ilgili tartışmalar sürerken ABD’ye kaçan Sarsılmaz, karşısında AA mikrofonu ve kamerasını görünce büyük endişe ve tedirginlik yaşadı. Merhum Özal’ın Orta Asya ziyaretinden döndükten sonra rahatsızlanmasının, ziyaret sırasında bölgedeki FETÖ bağlantılı okullarda kendisine yapılan ikramlardan yemesinin, vefatının hemen ardından götürüldüğü GATA’da da bir FETÖ’cünün nöbetçi olmasının tesadüf olup olmadığı yönündeki sorular karşısında Sarsılmaz'ın gerginliği yüzüne yansıdı.

#FETÖ
#Mustafa Sarsılmaz
6 yıl önce