|

Öğrenci servisi kaza yaptı: 4 ölü

Konya'da öğrenci servisinin, kavşakta minibüsle çarpışması sonucu 3'ü öğrenci 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
16:50 - 6/04/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:54 - 6/04/2015 Pazartesi
DHA

Kaza, bugün saat 13.45'de merkez Meram İlçesi Beybes Mahallesi Zümrüttaşı sokakta meydana geldi. Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini taşıyan 43 yaşındaki Adem Ovalı'nın kullandığı 42 C 0312 plakalı minibüs, kavşakta 40 yaşındaki İhsan Selek'in kullandığı 42 BZF 80 plakalı minibüsle çarpıştı.




Çarpışmanın şiddetiyle savrulan Selek'in kullandığı minibüs bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada öğrenci servisinin sürücüsü Adem Ovalı ile 11 yaşındaki öğrenciler Fatma Yeniay, Hasibe Vadioğlu ve Rabia Sahra öldü. Diğer sürücü Selek ile birlikte 10 öğrenci de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.


Öğrencilerin eşyaları etrafa savrulurken, kazayı duyup gelen öğrencilerin yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza yerine gelen Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.



#Konya
#konya öğrenci servisi kazası
#Öğrenci servisi kaza yaptı: 4 ölü
9 yıl önce