|

OHAL milli zorunluluk

OHAL’in kaldırılması için baskı yapan çevrelere sert çıkan MHP lideri Bahçeli, “OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavramayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir. Kripto damar kan dökmek için hazırda beklerken, OHAL’i kaldırmaya teşebbüs cüretkar bir gafilliktir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 08:18 - 11/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli
MHP lideri Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zeytin Dalı Harekâtına katılan askerlere moral vermek için sınıra giden sanatçıları eleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Mekap’ları ayağına geçirip terörist kıyafetlerini üzerine giyip doğruca PKK/PYD/YPG tünellerinde soluğu alabilir” tepkisi geldi. Partisinin TBMM grubunda konuşan Bahçeli, şunları söyledi: Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’nde duyanları şok eden, görenleri kahreden bir cinayet vuku buldu.

KRİPTO UYARISI

Tertemiz insanlara çamur atan, üniversite ortamını karartan, çevresine husumetle davranan, bununla da kalmayıp dört ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde, hiçbir hafifletici sebep göstermeksizin cezalandırılmalıdır. FETÖ’nün kripto damarı son derece faal ve aktiftir. FETÖ’yle mücadelede sonuç almak için projeyi hazırlayan mihraklar kadar, kripto damarın da tam manasıyla deşifresi, ardından da imhası çok acil ve kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. FETÖ, yıllar boyunca devlet ve toplumla iç içe geçmiştir. Mücadelede örgütün tutunduğu zeminlerden sökülüp atılmasından ziyade yırtılarak, kazınarak, koparılarak yok edilmesi tek seçenek, tek çaredir.

TEHLİKE GEÇMEDEN KALDIRILAMAZ

Bu şartlar altında OHAL’in devamı, proje sahibi ülke ya da ülkelerle her düzeyde hesaplaşmaya hazırlık tarihi önemdedir. Normal şartlarda değiliz ki OHAL’i kaldıralım. Tehdit geçmedi ki OHAL’e son verelim. CHP’sinden TÜSİAD’ına, AB’sinden BM’ne kadar OHAL’e karşı gelenler, öncelikle Türk milletinin beka meselesini kavramayan, kavramak gibi dertleri de olmayan maksatlı çevrelerdir. Kripto damar kan dökmek, can havliyle efendilerinden aldığı talimatı yerine getirmek için hazırda beklerken, OHAL’i kaldırmaya teşebbüs veya bunu teşvik cinayettir, cüretkar bir gafilliktir. Hele CHP yönetimi var ki, köprüye gelmeden geçmeye çalışacak kadar akıl fukarasıdır. CHP yönetiminin paraşütü uzun süredir kapalıdır, bunu da çakıldığı zaman bizzat anlayacaklardır. OHAL, hâlihazırda Türkiye gerçeğinin yansımasıdır. Sürmesi de milli bir zorunluluktur. FETÖ’cüler temizlenmeden, tehdit ve tehlikeler geçmeden OHAL bitmez, bitemez, bitmemelidir.

CUMHUR İTTİFAKI’NI ZAAFA DÜŞÜRMEYECEĞİZ

Cumhur İttifakı’nın zayıflamasına, zaafa düşmesine hiçbir şart altında izin vermeyeceğiz. 2019 yılının mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimlerinde dikkatli bir dil, hassas bir üslup, Cumhur İttifakı’nın doğasını zedelemeyecek bir kampanya stratejisi izleyeceğiz. AK Parti’yle son derece olgun, düzeyli, seviyeli, anlaşmaya ve uzlaşmaya dayalı ittifak hukukunu ar sürdüreceğiz. Pusuya yatıp Cumhur İttifakı’nın çatlamasını bekleyen odaklara asla fırsat vermeyeceğiz.

  • Kılıçdaroğlu’na Mekap tavsiyesi
  • CHP durmasın arka kapılarda, siyasi mahzenlerde, kuytu köşelerde İP’le görüşsün, HDP’yle buluşsun, FETÖ’yle uzlaşsın, PKK’yla anlaşsın; biz cumhurun iffet ve iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmanın heves ve heyecanıyla yoğrulacağız.

RUH HASTALIĞI BELİRTİSİ

CHP’nin, Afrin şehitlerini anmak isteyen üniversite öğrencilerine saldıran teröristlere “evlatlarımız!” diye sahip çıkmasıyla Afrin kahramanlarına moral ziyareti düzenleyen sanatçılara hakaret etmesi aynı ruh hastalığının belirtisidir. Sayın Kılıçdaroğlu, rahatsız olduysa kendisine yakışanı yapmasını tavsiye ederiz.

TÜNELLERDE SOLUĞU ALSIN

Cumhurbaşkanı kamuflaj giyip sanatçılarla birlikte sınır karakolumuza gitmişken, Sayın Kılıçdaroğlu da Mekap’ları ayağına geçirip terörist kıyafetlerini üzerine giyip doğruca PKK/PYD/YPG tünellerinde soluğu alabilir, arkadaşlarıyla çay partili, bol bol ihanet anısıyla dolu akşamlarda hasret giderebilir. Önüne geçen yoktur, karşısında engel yoktur.

#Devlet bahçeli
#MHP
#Kemal Kılıçdaroğlı
6 yıl önce