|

Oktar'ın adamları polise ateş açmış

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki görkemli villasına yapılan baskında Özel Harekat Polisi’ne ateş eden örgüt üyesinin kimliği ortaya çıktı. Operasyon sırasında polise ateş açtığı iddia edilen Mert Sucu'nun kadın imamların özel işlerinden ve finanstan sorumlu olduğu öne sürüldü. Mert Sucu'nun Adnan Oktar’ın yayın yaptığı A9 TV’nin de eski sahibi olduğu da belirtiliyor. Operasyon sırasında Özel Harekat Polisi çelik yelek sayesinde ölümden dönmüştü.

Yeni Şafak
12:33 - 13/07/2018 الجمعة
Güncelleme: 13:07 - 13/07/2018 الجمعة
Diğer
Oktar'ın yakın ekibinde olan Sucu'nun polis ekiplerine ateş açan isimlerden olduğu öğrenildi.
Oktar'ın yakın ekibinde olan Sucu'nun polis ekiplerine ateş açan isimlerden olduğu öğrenildi.

Adnan Oktar örgütü operasyonunun detayları ortaya çıkmaya başladı. Sabah saatlerinde Oktar'ın yaşadığı eve baskın düzenleyen polis ekiplerine korumaların direndiği bilgisi alınırken, o gün yaşananlara ilişkin farklı bir detay daha ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına düzenlenen baskında örgüt üyesi Mert Sucu, Özel Harekat Polisi'ne ateş etti.

Çelik yelek hayat kurtardı

Operasyon sırasında silahına sarılan Sucu'nun gelen polislere ateş ettiği ve kurşunun bir özel harekat polisine isabet ettiği öğrenildi.

Polisin çelik yelek sayesinde yara almadan kurtulduğu olayda Sucu da daha sonra ekipler tarafından gözaltına alındı.

Kadın sorumlularının özel işlerinden ve finanstan sorumlu imam olan Mert Sucu'nun Adnan Oktar'ın yayın yaptığı A9 TV'nin de eski sahibi olduğu belirtiliyor.

#Adnan Oktar
#Mert Sucu
#Baskın
٪d سنوات قبل