|

Ortaokul öğrencisi arkadaşını bıçakladı

Avcılar’daki bir ortaokulda çıkan kavgada, bir öğrenci göğsünden bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan öğrencinin sağlık durumu ciddiyetini korurken, bıçaklayan öğrenci de babasıyla birlikte gözaltına alındı.

Yeni Şafak
04:00 - 5/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 23:59 - 4/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Olayın ardından birçok veli okula akın etti.
Olayın ardından birçok veli okula akın etti.

İstanbul Avcılar’daki bir ortaokulda öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir öğrenci göğsünden bıçaklandı. Yeşilkent Mahallesi, Okul Caddesi üzerinden bulunan orta okulda dün saat 11.45’te 7. sınıf öğrencileri arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 7. sınıf öğrencisi Muhammed D. (14) göğsünden bıçaklandı. Muhammed D., öğretmenleri tarafından hemen okulun yakındaki sağlık ocağına götürüldü. İlk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Muhammed D., ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

BABASI DA GÖZALTINDA

Olayla ilgili polisin soruşturması sürerken, hastanede tedavi altına alınan öğrencinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, Muhammed D.’yi bıçakladığı öne sürülen Mücahit İ. ile birlikte azmettirici olarak babasını da gözaltına aldı.

#Avcılar
#Ortaokul
#Öğrenci
#Bıçaklama
5 yıl önce