Otomobil traktöre çarpıp alev aldı: Yaralılar var
09:32, 01/09/2025, Pazartesi
DHA

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, önünde giden traktörün römorkuna çarpan otomobilin sürücüsü Ayşegül S. (38) ile kızı Ravza T. (13), yaralandı. Kaza sonrası alev alan otomobildeki yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kaza, saat 05.30 sıralarında Bursa-Ankara kara yolu İnegöl girişinde meydana geldi. Ayşegül S. (38) idaresindeki 16 BDR 857 plakalı otomobil, aynı yöne giden Tuncay Ç. (63) yönetimindeki 16 KNP 70 plakalı çekirdek yüklü traktörün römorkuna arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Ayşegül S. ve yanındaki kızı Ravza T. yaralandı. Anne ve kızı otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangın ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Kaza nedeniyle otomobil kullanılamaz hale gelirken, yola saçılan çekirdekler nedeniyle trafik akışı bir süre kontrollü sağlandı. Yolun temizlenmesi ve aracın kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Gündem
Yoldan çıkan araç bariyerlere ve direğe çarptı: 2 yaralı

Hayat
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı: 4 yaralı

Gündem
Kazada yaralanan 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Gündem
Ambulans ile otomobil kavşakta çarpıştı: Yaralılar var
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.