|

Paraları yiyemediler

Bahçelievler’de bir kurye aracından 1 milyon 200 bin lira gasbeden çetenin 12 üyesi yakayı ele verdi. Paranın 515 bin lirası ele geçirilirken, şüphelilerin banka hesaplarındaki 185 bin lira da bloke edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 00:07 - 22/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Kurye aracını soyan çetenin 12 elemanı kaçamadı. Polisin ısrarlı takibi sonucu yakalanan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Kurye aracını soyan çetenin 12 elemanı kaçamadı. Polisin ısrarlı takibi sonucu yakalanan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul-Bahçelievler’de, iki hafta önce Kuyumcukent’ten çıkan kurye aracını silahla durdurup 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden 12 kişilik çete, paraları yiyemeden yakalandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, soygunun ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları ile delilleri inceleyen ve mağdurların ifadesini alan polis, gaspçıların kimliklerini tespit etti. Soygunu, poliste çok sayıda suç kaydı bulunan Hakan Y.’nin organize ettiği belirlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda. şüphelilerden 8’i İstanbul’da, 2’si Hatay’da ve 2’si de Edirne’den Yunanistan’a kaçma hazırlığı yaparken yakalandı. Zanlılarla birlikte 2 tabanca, cep telefonları, kurye aracından gasbedilen paranın 515 bin lirası ele geçirildi. Şüphelilerden bazılarının banka hesabındaki 185 bin lira da bloke edildi. Soygunu organize eden çetenin elebaşı Hakan Y.’nin, kendisine lüks bir araç, kız arkadaşına lüks ev eşyaları satın aldığı tespit edildi.

#Banka
#Soygun
6 yıl önce