|

Perinçek: Akşener ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya geri dönmesiyle ilgili olarak "Akşener, ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü. İki Belediye Başkanının seçim sonrasında Kılıçdaroğlu’na rakip olma olanakları da yok edildi. ABD, Altılı Masanın dağılması tehlikesini şimdilik bertaraf etmiş oldu. FETÖ, PKK ve HDP bayram yapıyor." ifadelerini kullandı.

17:21 - 6/03/2023 Pazartesi
Güncelleme: 17:34 - 6/03/2023 Pazartesi
Diğer
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cuma günü ittifak ortaklarını topa tuttuğu açıklama ile Altılı Masa'dan çekildiklerini duyurmuştu.

Akşener, bugün kararından geri dönerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcılığı adaylığı şartıyla Saadet Partisi'ndeki Altılı Masa toplantısına katıldı.

Perinçek: FETÖ, PKK ve HDP bayram yapıyor

Akşener'in masaya dönmesiyle ilgili Twitter'dan açıklamada bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek
"Akşener, ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü. İki Belediye Başkanının seçim sonrasında Kılıçdaroğlu’na rakip olma olanakları da yok edildi. ABD, Altılı Masanın dağılması tehlikesini şimdilik bertaraf etmiş oldu. FETÖ, PKK ve HDP bayram yapıyor."
ifadelerini kullandı.


#Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek
#İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
#AltılıMasa
1 yıl önce