|

PKK muhalif siyasetçileri katlediyor

Güvenlik güçlerinin kırsaldaki ve şehirlerdeki kararlı operasyonlarıyla ağır darbe yiyen PKK, kanlı saldırılarında asker, polis ve sivillerin yanısıra kendisine muhalif siyasetçileri de hedef alıyor. Hainler AK Partili Naci Adıyaman ,Ahmet Budak ve Aydın Muştu'yu öldürdü. Teröristler son olarak AK Parti Dicle ilçe başkanı Deryan Aktert'i şehit etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/10/2016 Salı
Güncelleme: 23:26 - 10/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Terör örgütü PKK, yaşamı hiçe sayan saldırılarını 7 Haziran 2015'te gerçekleştirilen milletvekili genel seçimlerinin ardından artırdı. Bölücü terör örgütü, saldırılarında sivillerin ve güvenlik güçlerinin yanı sıra kendisine muhalif siyasetçileri de hedef aldı. AK Parti ve HÜDA PAR binalarına yönelik çok sayıda bombalı saldırı düzenleyen PKK'lı teröristler, tehdit ve baskılara rağmen yörede çalışmalarını sürdüren bazı siyasetçileri de katletti.



SALDIRILAR ARTTI


Örgütün elebaşılarının kendileri gibi düşünmeyen siyasetçilerin hedef alınacağını açıklamasının ardından PKK'lı teröristler, siyasetçilere yönelik kanlı saldırılarını daha da artırdı. Terör örgütünün yayın organlarında siyasi partiler ve siyasetçileri hedef gösteren haberlerin yayınlanmasının ardından PKK'lı teröristler, AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman ve 1 Kasım 2015'te Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Hakkari 1. sıra adayı olan Ahmet Budak'ı öldürdü.



BOMBALI TUZAKLAR


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in Diyarbakır'daki aile mezarlığına patlayıcı tuzaklayan PKK, önceki gün de AK Partili Aydın Muştu'yu evinde katletti. Hainler son olarak dün gece AK Parti Dicle ilçe başkanı Deryan Aktert'i iş yerinde şehit etti.


#PKK
#Naci Adıyaman
#Ahmet Budak
8 yıl önce