|

Plastik bidon içinde bebek cesedi bulundu

Denizli'de çobanlar plastik bidon içinde cansız bir bebeğin bedeni bulunduğunu farketti. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu 3 ay önce öldüğü tespit edilen bebeğin bir hastanede doğduğu belirlendi.

Yeni Şafak
08:15 - 24/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 08:21 - 24/01/2019 Perşembe
DHA
Denizli'de çobanların bulduğu plastik bidon içindeki  bebek cesedi.
Denizli'de çobanların bulduğu plastik bidon içindeki bebek cesedi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde plastik bidon içinde araziye atılmış bebeğin cansız bedeni bulundu. Göbeğindeki klipsten hastanede doğduğu belirlenen ve en az 3 ay önce öldüğü sanılan bebeğin cinsiyeti, bedenin çürümüş olması nedeniyle belirlenemedi. Bebeğin ölüm nedeni ise otopsi ile ortaya çıkacak. Jandarma, bebeğin annesi ile cansız bedenini araziye atanları belirlemek için çalışma başlattı.

GÖBEK BAĞINDAKİ KLİPSTEN HASTANEDE DOĞDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yakayurt Mahallesi yakınındaki arıtma tesisi yanında bulunan tarla kenarında sürü otlatan çobanlar, bir plastik bidon içinde bebeğin cansız bedeni olduğunu farketti. Durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen Sarayköy İlçe Jandarma Karakolu ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi de cansız bedenin bulunduğu yerde delil araması yaptı. Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Prematüre olarak dünyaya geldiği sanılan bebeğin en az 3 ay önce yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Göbek bağındaki klipsten hastanede doğduğu belirlenen bebeğin annesi ile araziye atanların tespiti için çalışma başlatıldı. Bebeğin cinsiyeti, çürüdüğü için belirlenemedi.

#Denizli
#ceset
5 yıl önce