|

Rüzgar’dan acı haber

Manisa’da Ramazan Bayramı’nın ikinci günü sele kapılarak kaybolan 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi alan küçük çocuğun anne-babası fenalaştı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/06/2018 Salı
Güncelleme: 00:52 - 19/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Rüzgar Kemal Özdemir
Rüzgar Kemal Özdemir

Manisa'nın Selendi ilçesinde 3 gün önce sel sularına kapılarak kaybolan 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir'den acı haber geldi. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası annesi Dudu Özdemir ile birlikte sele bakmak için dere kenarına giden Rüzgar Kemal Özdemir, toprak zeminin çökmesi sonucu sel sularına kapılmıştı. Kaybolan çocuğu bulmak için jandarma, itfaiye ve AFAD ile İzmir'den gelen arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Ekiplere vatandaşlar da destek verdi.


10 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Aramalar sonucu küçük çocuğun cesedi, sele kapıldığı ilçe merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki Çalıklı Mahallesi yakınlarında dereden 30 metre içeride arazide bulundu. Haberi alır almaz yakınlarıyla birlikte dere yatağına koşan anne Dudu Özdemir ile baba Süleyman Özdemir, evlatlarının naaşıını görünce fenalaştı. Sinir krizi geçiren baba Özdemir’e sağlık ekipleri müdahale etti.

ÇOK BÜYÜK ACI YAŞADIM

Baba Özdemir, çok büyük bir acı yaşadığını belirterek, "İhmali olan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Ben yapmazsam aynı şeyler bir daha tekrarlanacak, Rüzgar Kemaller, Ahmetler, Veliler ölecek. Benim gibi acı çeken anne ve babalara Allah sabır versin, kimseye Allah böyle bir ölüm vermesin" dedi. Küçük çocuğun naaşı, savcının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Selendi ‘de etkili olan yağış nedeniyle 6 ev ve 3 iş yerini su basmış, bazı araçlar sel nedeniyle sürüklenmişti.

#Manisa
#Sel
#Berat
6 yıl önce