SsangYong''un 1954''ten beri Güney Kore''de SUV otomobil üretimi yapan bir şirket olduğunu söyleyen Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Şahsuvaroğlu, marka tesislerine 335 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyledi. Şahsuvaroğlu, SsangYong''un 2015 Haziran ayı itibariyle 1.6 motor seçeneği bulunan yeni ürünle birlikte tüketicisinin karşısına çıkacaklarını belirtti.
Bugüne kadar 13 bin araç sattıklarını söyleyen Şahsuvaroğlu, ''Fiyatlarımız 50 ila 125 bin TL arasında değişiyor. Aynı zamanda araçlarımız can güvenliği açısından tüm sistemlere sahip. Bunun yanında tüm sıfır kilometre SsangYong''tan birini alırken yapılan sözleşme ile 4 sene içinde alınan aracı satmaya veya yeni bir modelle değiştirmeye karar verildiğinde aracın 2. el olarak getirilmesiyle parasını 3 iş günü içinde veriyoruz'' dedi.
SsangYong''un 26 satış noktası, 42 servis noktası bulunduğunu belirten Şahsuvaroğlu, ''2007''den bu yana yıl sonuna kadar marka tesislerimiz için 335 milyon dolara yakın bir yatırım gerçekleştirdik. Maltepe''deki Ssangyong Plazası, 17 milyon dolar bütçe ile gerçekleşti'' dedi.
Şahsuvaroğlu Dış Ticaret olarak 2. elde yeni bir dönem başlattıklarını belirten Şahsuvaroğlu, ''İstanbul Anadolu Yakası Tuzla''da Şah 2.el Oto''yu hizmete açtık. 25 dönüm arazi üzerine yaklaşık 60 milyon TL bütçeyle kurulmuş bir yatırım yaptık. Tesisimiz yaklaşık 300 araçlık bir parka sahip. Her pazar günlük sadece 15 TL''ye araç sahiplerine aracını sergileyip satma imkanı sunuyoruz'' dedi.






