|

Şehit annesinin elini öpüp af diledi

Adana’da otobüs şoförü Eren Güngör, evinde ziyaret ettiği şehit annesi Zübeyde Tura’nın elini öperek özür diledi. Tura,”Elinde çiçekle eşiyle geldi. Ben de affettim” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 00:42 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Şehit annesi Zübeyde Tura, elini öpen Eren Güngör'ü affetti.
Şehit annesi Zübeyde Tura, elini öpen Eren Güngör'ü affetti.

Adana’da şehit annnesi Zübeyde Tura’dan 2,5 liralık ücreti isteyerek hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandıktan sonra adli kontrol kararıyla tahliye edilmesine rağmen ibretlik bir cezaya çarptırılan otobüs şoförü Eren Güngör, el öpüp af diledi. İstiklal Marşı’nın 6. kıtasının yazılı bulunduğu tablo önünde olacak şekilde imza atması şartlı tahliye edilen Güngör,12.33’te karakolda imza atmasının ardından eşi ve çocuğuyla beraber şehit annesi Tura’yı merkez Sarıçam ilçesi Mehmed Akif Ersoy Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

BEN HATAMI ANLADIM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve özür için yanında getirdiği çiçeği şehid annesi Tura’ya vererek elini öpen Güngör, “Ben hatamı anladım. Beni gönülden affet. Bundan sonra ikinci oğlun da benim. Her zaman gelir elini öperim. Ben kötü bir insan değilim. Bir an sinirle oldu, yaptığıma pişman oldum, senin kalbini kırdım” diye konuştu. Şehid annesi Tura da, “Özür diledi, elimi öptü. Elinde çiçekle eşiyle geldi. Ben de affettim. Olmasaydı iyiydi ama oldu, geçti artık” dedi.

#Adana
#Şehit annesi
6 yıl önce