|

Şehit Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı

KKTC'de vatani görevini yaparken kalp krizi geçirerek şehit olan er İsa Aydoğan, memleketi Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinin Gülyazı köyünde toprağa verildi.​

Yeni Şafak
15:11 - 23/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:05 - 23/01/2016 Cumartesi
IHA

Güzelyurt 39. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı İstihkam Savaş Tabur Komutanlığında vatani görevini yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan er İsa Aydoğan, memleketi Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinin Gülyazı köyünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.





Şehit er İsa Aydoğan'ın cenazesi Gülyazı köyündeki evinin önünde helallik alınmasının ardından öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.




Şehit Aydoğan'ın cenaze törenine Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Parsak, Kızılören Kaymakamı Fethullah Duman, Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Afyonkarhisar Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yusuf Kenan Topcu ile Afyonkarahisar Şehit Dul ve Yetimleri Başkanı İsmail Kumartaşlı, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.





Tezkeresine 3 ay kalmıştı

Aydoğan'ın tezkere almasına 3 ay kaldığı ve Afyonkarahisar'daki ailesinin yanına en son geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda izinli olarak geldiği öğrenildi.


#Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Parsak
#Kızılören Kaymakamı Fethullah Duman
#şehit İsa Aydoğan
#kızılören ilçesi
#gülyazı köyü
8 yıl önce