|

Serhat Albayrak kaza geçirdi

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın ağabeyi işadamı Serhat Albayrak ile eşi Pakize Şule Albayrak ve 2 çocuğu Antalya'da kaza geçirdi. Albayrak ailesinin içinde bulunduğu taksi, başka bir ticari taksi ile çarpıştı. Kazada yaralanan Şule Albayrak ile 2 çocuğu tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/09/2016 Salı
Güncelleme: 00:17 - 13/09/2016 Salı
Yeni Şafak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın işadamı ağabeyi Serhat Albayrak ve ailesi önceki gün Antalya'da trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgiye göre konakladıkları otelden ayrılan Albayrak ailesinin içinde bulunduğu ticari taksi, Lara yakınlarında bir başka ticari taksi ile çarpıştı. Kazada, Pakize Şule Albayrak ile 2 çocuğu yaralandı. Yaralılar, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Pakize Şule Albayrak ve çocukları dün taburcu edildi.





ERDOĞAN ZİYARET ETTİ


Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün saat 20.00 sıralarında uçakla Antalya'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel ile eşi Ebru Türel karşıladı. Yanında eşi Emine Erdoğan, damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kızı Esra Erdoğan Albayrak ve torunları da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra makam otomobiliyle havalimanından ayrılarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Hastanede yaklaşık 2 saat kalan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığına ait uçakla kentten ayrıldı.


#Serhat Albayrak
#Trafik kazası
#Berat Albayrak
#Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce