|

SİHA’lar bizi perişan etti

PKK’lı teröristler panikte. TSK’nın operasyonları ile köşeye sıkışan örgütte kaçışlar arttı. 30 Ocak’ta teslim olan PKK’lı M.D.: İHA ve SİHA’lar örgütü psikolojik olarak perişan etti. Savaşma güçleri kalmadı. Karınlarını doyuracak erzak bile bulamıyor, domuz vurup yiyorlar.

Yeni Şafak
04:00 - 2/02/2019 Cumartesi
Güncelleme: 02:47 - 2/02/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Teslim olan PKK’lı M.D. örgütün son durumuna dair çarpıcı bilgiler verdi.
Teslim olan PKK’lı M.D. örgütün son durumuna dair çarpıcı bilgiler verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurt içi ve yurt dışındaki operasyonları, PKK'lı teröristlerin nefesini kesti. Terörle mücadeledeki kararlılık PKK'ya büyük darbe vururken, örgütten kopmalarda yaşanan artış da dikkat çekti. Sadece Şırnak'ta son 9 ayda 12'si sözde sorumlu 137 terörist etkisiz hale getirildi. Biri mavi, ikisi gri listede aranan, 32'si elebaşı toplam 231 terörist teslim oldu. En son 30 Ocak’ta Gabar Dağı'nda konuşlu 6. Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı üst bölgesine gelerek teslim olan “Garzan” kod adlı PKK'lı M.D. jandarmadaki ifadesinde çarpıcı bilgiler verdi.

PKK PANİKTE

  • M.D., PKK'lı teröristlerin dağa götürülen gençlere devleti kötülemek ve onları kandırmak adına her türlü yalanı uydurduğunu söyledi. İnsansız hava araçları SİHA ve İHA’ların korkusundan arazide en fazla 4 kişinin bir araya gelebildiğini belirten PKK'lı M.D., “O 4 kişi de bir ağacın altında ‘Aman oturun, hareket etmeyin, kıpırdamayın. Sakın sigara içmeyin. İHA geziyor, sessiz olun da dinleyelim, arazide olabilirler’ diye sürekli panik halinde. Devletin yaptığı operasyonlar, İHA ve SİHA'lar, örgütü psikolojik olarak perişan etti” ifadelerini kullandı.

KAÇIŞLAR ARTTI

PKK'dan kaçarak teslim olan 'Ruken' kod adlı bir başka terörist ise örgütün çökme noktasına geldiğini söyledi. TSK'nın operasyonları sonucu elebaşlarına güvensizlik oluştuğunu, huzursuzlukların arttığını belirten terörist, “Elebaşları birbirine düştü, örgütte kavgalar arttı. Örgüt mensupları her an ortada bırakılacağı endişesi içinde. Bu durum nedeniyle, teröristlerin elebaşlarına itirazları arttı, örgüt yaygın şekilde sorgulanmaya başlandı. Örgüt içi iletişim kopma noktasına geldi. Güven ve inanç kalmadı. Örgütten kaçışlar son dönemde çok arttı” diye konuştu.

  • Domuz yiyorlar
  • PKK içindeki teröristlerin, yaşadıkları panikten savaşma gücü kalmadığını söyleyen PKK'lı M.D., “Bırakın savaşma güçlerini, karınlarını doyuracak erzak bile bulamıyorlar. Gidip domuzları vurup yiyorlar, bize de zorla yedirdiler” dedi. Örgüt içinde çarpık ilişkilere de şahit olduğunu belirten M.D. şunları söyledi: “Erkek erkeğe ilişki, tecavüz her türlü çarpık ilişki mevcut. Bunlar duyum değil, kendi gözlerimle gördüğüm olaylar. Yanlıştan dönün, teslim olun, rezil hayattan kurtulun.”

#​PKK
#TSK
#İHA
#SİHA
#Terörist
5 yıl önce