|

Siparişi verdim

AK Parti’nin Meclis Başkan adayı İsmail Kahraman, başvurusunu yaptı. Tüm milletvekillerinin desteğini isteyen Kahraman, yemin krizine ilişkin, “Biz kriz çözmeye alışığız. Bakacağız, inceleyeceğiz” dedi. Kahraman, ‘frakınız hazır mı?’ sorusuna da “Frak siparişi verdim, hazırlanıyor” yanıtını verdi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 21/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 00:58 - 21/11/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, TBMM Başkanı adaylık başvurusunu yaptı. Kahraman, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal, Ahmet Aydın, İlknur İnceöz ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ile TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'na adaylık başvurusunda bulundu.



Başvuru sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Kahraman, “İnşallah iyi bir seçim ve iyi bir dönem geçiririz” dedi. Bütün milletvekillerinin desteğini isteyen Kahraman, bu kapsamda ziyaretleri olup olmayacağının sorulduğunda ise “Bakalım. Daha henüz aday çıkarmamış olan var. Belki hepsi aday çıkartır. Duruma göre bakacağız” diye konuştu.



KRİZ ÇÖZMEYE ALIŞIĞIZ


Leyla Zana ile ilgili yemin tartışmasının hatırlatılması üzerine Kahraman, “Biz kriz çözmeye alışığız. Bakacağız, inceleyeceğiz. Evvela seçileyim de efendim. Evvela seçileyim sonra başkan olarak konuşalım, olmaz mı” dedi.



HAYATIN KENDİSİ SİYASET


Kahraman daha sonra Parlamento muhabirleriyle sohbetinde, “frakınız hazır mı?” sorusuna, “Frak siparişi verdim, hazırlanıyor” yanıtını verdi.



#Frak siparişi
#İsmail Kahraman
#Mahir Ünal
#Ahmet Aydın
#İlknur İnceöz
8 yıl önce