|

Siyasi kavgalar zehirliyor

Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, siyasi partilere çağrıda bulundu. Karakoç, seçim nedeniyle yapılan siyasi polemiklerin seçim sonrasında olumsuz etkilerinin olacağının altını çizdi.

Haber Merkezi
04:00 - 13/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 02:43 - 13/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Sezai Karakoç
Sezai Karakoç

Seçim dolayısıyla yapılan siyasi polemiklerin, seçim sonrasında olumsuz etkileri olacağını ifade eden Karakoç, her partinin kendini hesaba çekmesi gerektiğini ifade etti.

KAÇINILMAZ GÖREV

Karakoç şunları kaydetti: “İktidarıyla muhalefetiyle partilerin kendilerine bir çeki düzen verip halkımıza gelecek için gerçek umut kaynağı olacak çok partili bir düzene geçmemiz için gereken bütün adımları atmaları, bu büyük milletin kaderinin onların önüne getirdiği büyük ve kaçınılmaz bir alınyazısı görevidir.

DİRİLİŞİN YOLUNU AÇIN

Bunu yapabilmek için partiler ve hepimiz, kendimizi hesaba çekerek, kendi öz medeniyetimizden ne kadar uzaklaşmışız ve ne şekilde ona dönebiliriz, gibi derin tarihî-sosyolojik tahliller yapmak zorundayız. Bilincimizi ve bilinçaltımızı yoklamalı ve yenilemeliyiz. Yani âdeta yeniden doğmalıyız. Demek ki, siyaset adamlarımıza böyle kapsamlı bir çağrı yapmak zorundayız ve demeliyiz: Efendiler! kendinize geliniz ve gençlere kötü örnek olmayınız. Yeniden doğuşumuzun, dirilişimizin yolunu açınız.”

#​Yüce Diriliş Partisi
#Sezai Karakoç
5 yıl önce