|

Skandal paylaşım sonrası kovuldu

Dünyayı yasa boğan Aylan bebeğin sahildeki görüntüsünü sosyal medyada espri konusu yapan kişi, ışık hızıyla işinden kovuldu.

Yeni Şafak
15:46 - 6/09/2015 Pazar
Güncelleme: 12:57 - 6/09/2015 Pazar
Diğer

Garanti Bankası çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi küçük Aylan'ın fotoğrafını mikroblog sitesi Twitter'da "Hafta sonu erken kalkınca ben :)))" diye paylaşınca sosyal medyadan tepki yağdı.



#GarantiBankasınıİnsanlıgaDavetEdiyorum etiketiyle çok sayıda tepki mesajı yazılan Garanti Bankası'na bu kişi hakkında işlem yapacak mısınız diye soruldu.





Tepkinin artması üzerine söz konusu kişinin Garanti Bankası'na dışarıdan hizmet veren bir şirketin çalışanı olduğunu belirten banka twitter üzerinden şu açıklamaları yaptı:



"İlgili kişinin bankamız için görev alamayacağı çalıştığı firmaya iletilmiştir"



"Sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda Garanti Bankası çalışanı olduğu ifade edilen ve yayınladığı ileti tepkilere neden olan kişi, Garanti Bankası'nın değil, Garanti Bankası'na dışarıdan hizmet veren bir şirketin çalışanıdır."



"İlgili kişinin kurum kültürümüz ve sosyal medya politikalarımızla da uyumlu olmayan bu davranışı nedeniyle bankamız için görev alamayacağı, bugün itibarıyla çalıştığı firmaya iletilmiştir."



"Garanti çalışanlarının, toplumsal konulara hiçbir şekilde duyarsız kalmadığını ve kalmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."



#garanti bankası
#garanti aylan
#aylan twitter
9 yıl önce